19.8.2019 alkaen  CENTRO De BaILE HELSINGIN -TILOISSA VALLILASSA (STURENKATU 27)

PERUSTASO maanantaisin klo 19-20.30

Tunnilla treenataan monipuolisesti flamencon perustekniikkaa: jalkatyöskentelyä sekä vartalonkäyttöä. Tunnilla tehdään rytminen ja voimakas Solea por bulerias- koreografia. Sopii jo alkeet hallitsevalle tanssijalle. Tunnilla säestäjinä Petri Lahtinen ja Anna Murtola.

JATKOTASO maanantaisin klo 17-19

Tunnilla opiskellaan flamencon tekniikkaa monipuolisesti ja työstetään juurevaa Tientos/Tangos -koreografiaa yhteistyössä muusikoiden Petri Lahtinen ja Anna Murtola kanssa. Sopii useamman vuoden harrastaneille tanssijoille.

EDISTYNEET tiistaisin klo 17-19

Tunnilla haastetaan tanssijat kehittämään teknistä tanssiosaamistaan ja vahvistamaan jokaisen tanssijan omia vahvuuksia. Tunnilla keskitytään myös ilmaisuun sekä erityisesti muusikon ja tanssijan väliseen kommunikaatioon. Lisäksi tunnilla pyritään myös vahvistamaan tanssijan solistisia valmiuksia sekä etsimään omaa liikekieltä. Työstämme yhteistyönä Martinete/Siguiryas -koreografiaa muusikoiden Petri Lahtinen ja Rodrigo Gonzalez kanssa.

SENIORIT tiistaisin klo 15.30-17

Rauhallisesti etenevä tunti. Tunnilla tehdään perustekniikkaharjoitteita painottaen vartalonkäyttöä Alegrias-palossa, jota työstämme syksyllä. Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Anna Murtola.

BATA DE COLA -tunnit lauantaisin klo 13-15

31.8, 28.9, 19.10, 9.11, 30.11 ja 14.12

Treenataan Bata de cola -laahushameen tekniikkaa monipuolisin harjoituksin ja työstetään naisellista keinuvaa Fandangos-koreografiaa.  Tunteja säestävät Petri Lahtinen ja Anna Murtola.