7.1.2019 alkaen   Johanneksen luolassa (Laivurinrinne 5 vastapäätä) & ALEKSANTERIN TEATTERIn PUUTYÖ -SALISSA 

FLAMENCOTANSSITUNNIT KEVÄÄLLÄ 2019

Kausi 7.1-29.5 (Tunteja ei pidetä Helsingin flamencofestivaaliviikolla 4-8.2, hiihtolomaviikolla 18-22.2, pääsiäisenä eikä vappuna. Lisäksi yksi vapaa viikko tunneista, joka ilmoitetaan myöhemmin)

Kevätesitys Kanneltalossa to 29.5

PERUSTASO maanantaisin klo 19-20.30 luolassa

Tunnilla tehdään linjakas Farruca-koreografia sekä flamencon perustekniikkaa jalkatyöskentelyä ja vartalonkäyttöä. Tunnilla säestävät muusikot Petri Lahtinen ja Anna Murtola.

JATKOTASO maanantaisin klo 17-19 luolassa

Jatketaan Abandolao-koreografiaa sekä työstetään flamencon tekniikkaa monipuolisesti yhteistyössä muusikoiden Petri Lahtinen ja Sirpa Airisto kanssa. Sopii useamman vuoden harrastaneille tanssijoille.

EDISTYNEET tiistaisin klo 17-19 luolassa

Tunnilla haastetaan tanssijat kehittämään teknistä tanssiosaamistaan ja vahvistamaan jokaisen tanssijan omia vahvuuksia. Tunnilla keskitytään myös ilmaisuun sekä erityisesti muusikon ja tanssijan väliseen kommunikaatioon. Lisäksi tunnilla pyritään myös vahvistamaan tanssijan solistisia valmiuksia sekä etsimään omaa liikekieltä. Jatkamme Solea työstämistä yhdessä muusikoiden Rodrigo Gonzalezin ja Petri Lahtisen kansa.

SENIORIT tiistaisin klo 15.30-17 luolassa

Rauhallisesti etenevä tunti. Tunnilla tehdään perustekniikkaharjoitteita painottaen vartalonkäyttöä Tangos-palossa, jota työstämme keväällä.  Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Anna Murtola.

BATA DE COLA -tunnit lauantaisin klo 13.30-15.30 Aleksanterin Teatterissa

12.1, 2.2, 2.3, 23.3, 13.4, 4.5,18.5 ja 25.5

Treenataan Bata de cola -laahushameen tekniikkaa monipuolisin harjoituksin ja työstetään energistä ja naisellista Alegrias-koreografiaa. Tunteja säestävät Petri Lahtinen ja Anna Murtola. Tunnit järjestetään Aleksanterin teatterin Puutyöhuone -salissa.