VIIKKOTUNNIT 8.1.2018 alkaen   Johanneksen luolassa (Laivurinrinne 5 vastapäätä) & ALEKSANTERIN TEATTERIn PUUTYÖ -SALISSA 

 FLAMENCOTANSSITUNNIT KEVÄÄLLÄ 2018

KESKITASO / JATKOTASO Maanantaisin klo17-19 Luolassa

Tunnilla treenataan monipuolisesti flamencotanssin tekniikkaa; vartalonkäyttöä ja jalkatyöskentelyä sekä työstetään syksyllä aloitettua Caña-koreografiaa. Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Sirpa Airisto.

ALKEISJATKO / KESKITASO Maanantaisin klo19-20.30 Luolassa (UUSI RYHMÄ)

Tunnilla treenataan monipuolisesti flamencotanssin perustekniikkaa; vartalonkäyttöä ja jalkatyöskentelyä. Tunnilla työstetään juurevaa Tientos-koreografiaa. Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Anna Murtola.

YLEMPI JATKOTASO / EDISTYNEET Tiistaisin klo 17-19 Luolassa

Tunnilla treenataan monipuolisesti flamencotanssin tekniikkaa; vartalonkäyttöä ja jalkatyöskentelyä sekä keskitytään myös esiintyjyyteen ja ilmaisuun. Jatkamme Bamberas -paloa. Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Anna Murtola.

SENIORIT-ryhmä Tiistaisin klo 15.30-17.00

Rauhallisesti etenevä tunti. Keväällä valmistamme Bulerias de Generaciones-koreografian, joka esitetään yhdessä lasten ja nuorten ryhmien kanssa. Tunnille voi osallistua myös ilman flamencokenkiä. Tunteja säestävät kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Anna Murtola.

TEKNIIKKATUNTI Torstaisin klo 18-19 Luolassa

Hikitekniikkatreeniä monipuolisesti. Haetaan koputuksiin tarkkuutta, voimaa ja dynamiikkaa. Työstetään vartalon linjoja ja treenataan erilasia markkeeraussarjoja sekä piruetteja.

BATA-TUNNIT lauantaisin Aleksanterin teatterissa 13.1, 27,1, 17.2, 10.3, 7.4, 28.4, 12.5, 19.5 ja 26.5 klo: 13.30-15.30.

Treenataan Bata de cola -laahushameen tekniikkaa monipuolisin harjoituksin ja työstetään Tangos-koreografiaa. Tunteja säestävät Petri Lahtinen ja Anna Murtola. Tunnit järjestetään Aleksanterin teatterin Puutyöhuone -salissa.

Kaikki ryhmät esiintyvät Elina Robinsonin ja Laura Rintamäen yhteisessä 5-vuotisjuhlanäytöksessä Kanneltalossa to 31.5.2018