ELINA ROBINSONIN KESÄKURSSIT 2018

Elinan ja Rintsikan Bataleiri luolassa 4-7.6

Kesän suurella bataleirillä tanssitaan batalla por Alegrias! Kurssilla tehdään hameen hallinnan perusharjoitteita ja tutustutaan alegrias -palon rakenteeseen. Elinan tunnilla tehdään ensimmäinen letra, ja Lauran tunnilla toinen. Koreografian escobilla rakennetaan yhteistyössä, niin että molemmille kursseille osallistujat saavat viikon aikana kokonaisen bailen alegrias -osan haltuun! Perjantaina tanssitaan ja hikoillaan yhdessä muusikoiden säestyksellä, kitaristina kurssilla Juho Koskimies ja laulajana Anna Murtola. Tervetuloa nauttimaan ja hikoilemaan!

Elinan tunnit ma-ke klo 18-19.30

Rintsikan tunnit ma-ke klo 19.30-21

Torstaina yhteinen tunti klo 18-20

Hinta: Elinan tai Lauran kurssi 110€ / 6,5h tai Molempien kurssien yhteishinta: 190€

________________________________________________________________

Buleriasta ja hikitekniikkaa
11-14.6 Ma-Ke klo17-18.30 ja To klo 19.00-21

Kurssilla tanssitaan por bulerias kitaran ja laulun säestyksellä. Tutustutaan bulerias pataitojen rakenteeseen sekä improvisaation saloihin. Lämmittelynä tehdään tekniikkatreeniä. Tanssin iloa ja buleriaksen svengiä luvassa! Kurssilla säestämässä kitaristi Juho Koskimies ja laulaja Anna Murtola. Viimeisenä kesäkurssipäivänä yhteinen Juerga Laura Rintamäen kurssilaisten kanssa!

Hinta: Buleriaskurssi 110€ / 6,5h Bata-leiri 110€ / 6,5h
Bule & Bata 190€

______________________________________________________________

Lasten flamencokurssi ma-to 4-7.6 klo17-18

Tutustutaan flamencotanssiin; opitaan erilaisia rytmejä taputtaen ja koputtaen sekä vartalonkäyttöä. Opituista koostetaan koreografia, joka esitetään viimeisenä päivänä vanhemmille. Sopii aloittelijoille. Kurssilla kitarasäestys.

Kurssit järjestetään Fiesta Flamencan tiloissa Punavuoresssa.

Hinta: 70€

________________________________________________________________

Alkeiskurssi 6-9.8
Ma-To klo17-18.30
Kurssi sopii uusille harrastajille tai taukoa pitäneille. Kurssilla tutustutaan flamencon liikekieleen, teknikkaan sekä tehdään Tangos-koreografiaa. Kurssilla kitarasäestys.

Hinta: 100€ / 25€ kerta