Maaliskuussa Nordic Flamenco -tapahtuman yhteydessä järjestetään upean ruotsalaisen tanssija-koreografi Ann Sehlstedtin tanssikurssi pe 29.3 & su 31.3.

Ann Sehlstedt on flamencotanssin opettamiseen omistautunut erittäin kokenut ja suosittu opettaja Ruotsissa. Hän on perustanut oman flamencokoulun Centro de Flamenco La Panteran Göteborgiin vuonna 2010. Hänen tuntinsa tunnetaan intensiivisyydestään, positiivisesta energiastaan ja rakkaudestaan tanssiin! Tunnit koostuvat perusteellisesta lämmittelystä, erilaisista teknisistä harjoituksista, jotka lisäävät kehon tietoisuutta ja hallintaa sekä jalkatyöskentelystä “tabla de pies” osiosta, jotka päättyvät koreografioituun materiaaliin. Tällä kurssilla palona on Alegrías de Cádiz. Kurssi on suunnattu edistyneille tanssijoille. Kurssilla säestäjinä toimivat kitaristi Juho Koskimies ja laulaja Anna Murtola.

Kurssiaikataulu

Pe 29.3 Klo 19.00-21.00 (2h)

Su 31.3 klo 12:00-14.00 (2h)

Hinta: 80€

Kurssi järjestetään flamencokoulu Fiesta Flamencan tiloissa. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: elinaleht@gmail.com

Kesäkurssit 2019

Bata de Cola-kurssi

Ma-to 3-6.6 klo 17-19 

Kurssilla treenataan Bata de cola -laahushameen perustekniikkaa monipuolisesti erilaisten harjoitusten ja sarjojen avulla. Työstämme kurssilla koreografiaa ihanaan keinuva rytmiseen Fandangos-paloon. Kurssilla säestämässä kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Janita Halonen. 

Bulerias-kurssi 

Ma-to 10-13.6 klo 18-19.30

Kurssilla tanssitaan por bulerias tanssin ja laulun säestyksellä. Tutustutaan bulerias pataitojen rakenteeseen sekä improvisaation saloihin. Lämmittelynä tehdään tekniikkatreeniä. Tanssin iloa ja buleriaksen svengiä luvassa! Kurssilla säestämässä kitaristi Juho Koskimies ja laulaja Janita Halonen. Sopii monentasoisille jo alkeet hallitseville tanssijoille. 

Alkeiskurssi 

Ma-to 10-13.6 klo 17-18.

Kurssi sopii uusille harrastajille tai taukoa pitäneille. Kurssilla tutustutaan flamencon liikekieleen, teknikkaan sekä tehdään Tangos-koreografiaa. Mukaan ovat tervetulleita eri-ikäiset tanssijat, sopii myös lapsille. Kurssilla kitarasäestys. 

Hinnat:

Bata de Cola-kurssi 8h 125€ 

Bule-kurssi 6h 100€

Bule & Bata 200€

Alkeet 70€ / 20 € kerta

Kurssi järjestetään flamencokoulu Fiesta Flamencan tiloissa. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: elinaleht@gmail.com