Kesäkurssit 2019

Bata de Cola-kurssi

Ma-to 3-6.6 klo 17-19 

Kurssilla treenataan Bata de cola -laahushameen perustekniikkaa monipuolisesti erilaisten harjoitusten ja sarjojen avulla. Työstämme kurssilla koreografiaa ihanaan keinuva rytmiseen Fandangos-paloon. Kurssilla säestämässä kitaristi Petri Lahtinen ja laulaja Janita Halonen. 

Bulerias-kurssi 

Ma-to 10-13.6 klo 18-19.30

Kurssilla tanssitaan por bulerias tanssin ja laulun säestyksellä. Tutustutaan bulerias pataitojen rakenteeseen sekä improvisaation saloihin. Lämmittelynä tehdään tekniikkatreeniä. Tanssin iloa ja buleriaksen svengiä luvassa! Kurssilla säestämässä kitaristi Juho Koskimies ja laulaja Janita Halonen. Sopii monentasoisille jo alkeet hallitseville tanssijoille. 

Alkeiskurssi 

Ma-to 10-13.6 klo 17-18.

Kurssi sopii uusille harrastajille tai taukoa pitäneille. Kurssilla tutustutaan flamencon liikekieleen, teknikkaan sekä tehdään Tangos-koreografiaa. Mukaan ovat tervetulleita eri-ikäiset tanssijat, sopii myös lapsille. Kurssilla kitarasäestys. 

Hinnat:

Bata de Cola-kurssi 8h 125€ 

Bule-kurssi 6h 100€

Bule & Bata 200€

Alkeet 70€ / 20 € kerta

Kurssi järjestetään flamencokoulu Fiesta Flamencan tiloissa. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: elinaleht@gmail.com